Financiele dienstverlening Gorinchem

De Alblasserwaardsche uw partner voor financiële dienstverlening in Gorinchem

Wanneer u als MKB ondernemer op zoek bent naar een specialist op het gebied van financiële dienstverlening in Gorinchem waaraan u de financiële voorzieningen van uw bedrijf en die van uw medewerkers kunt toevertrouwen, dan bent u bij de ervaren specialisten van de Alblasserwaardsche aan het juiste adres. Want onze vakbekwame specialisten weten op basis van jarenlange ervaringen als geen ander met welke aspecten zij rekening moeten houden om een uitgebalanceerd pakket voor u en uw medewerkers samen te kunnen stellen. U moet dan denken aan bedrijfsverzekeringen, een aantrekkelijk pensioen voor u en uw medewerkers. Daarnaast nemen wij indien gewenst de volgende zaken voor u uit handen, zoals het regelen van voorzieningen en de interne- en externe communicatie. Onze financiële dienstverlening Gorinchem moet er voor zorgen, dat u zich volledig kunt richten op ondernemen en dat u de zekerheid heeft dat dit onderdeel in goede handen is.

Alleen financiële dienstverlening in Gorinchem en de Alblasserwaard

Omdat bij de Alblasserwaardsche ‘ouderwets’ persoonlijk contact een cruciaal onderdeel uitmaakt van onze werkwijze, beperkt voor financiële dienstverlening ons verzorgingsgebied zich tot de Alblasserwaard en de regio Gorinchem. Alleen dan kunnen wij de persoonlijke werkwijze die wij voorstaan waarmaken en kunt u rekenen op goed advies omdat wij weten wie u bent en wat uw behoeften zijn. Vanzelfsprekend kunt u als particulier ook gebruik maken van onze financiële dienstverlening Gorinchem. Als onafhankelijk assurantiekantoor kunnen wij u in principe elke schadeverzekering, levensverzekering, rechtsbijstandverzekering, ziektekostenverzekering, inboedelverzekeringen of pensioenverzekering aanbieden. In veel gevallen bent u bij ons voordeliger uit. Een voorbeeld voor particulieren is de autoverzekering voor veilige rijders van PolisVoorMij.nl waarmee u op jaarbasis tot wel enkele honderden euro’s kunt besparen.

Kies voor onafhankelijke financiële dienstverlening Gorinchem Alblasserwaard

De Alblasserwaardsche is al meer dan 20 jaar op het gebied van financiële dienstverlening een begrip bij veel particulieren en bedrijven in de Alblasserwaard. Na de verhuizing van ons assurantiekantoor naar Gorinchem hopen wij met onze ‘ouderwetse’ persoonlijke aanpak ook veel nieuwe particuliere en zakelijke relaties te mogen verwelkomen voor financiële dienstverlening in Gorinchem. Raadpleeg voor een vrijblijvende offerte of informatie de rubriek contact.

Cathelijne Faivre