Alblasserwaardsche Verzekeringen

Dichtbij, met verstand van zaken.

Dat is waar wij voor staan. We willen u graag kennen, weten wat u beweegt en samen met u zorgen dat u onbezorgd in het leven kunt staan. Omdat u weet dat alle verzekeringen goed geregeld zijn. Of het nu gaat om zakelijke verzekeringen, of verzekeringen voor particulieren. Om inkomensverzekeringen zoals arbeidsongeschiktheid, of autoverzekeringen en inboedel. We helpen u graag met besluiten over financiële planning, of uw ziektekostenpolis. Voor alle verzekeringen kunt u bij ons terecht.

Ons enthousiaste team staat met veel plezier voor u klaar

Wij vergelijken meerdere aanbieders

De Alblasserwaardsche kan voor verschillende verzekeringsmaatschappijen bemiddelen. Wij bemiddelen echter niet op basis van een objectieve analyse van het volledige marktaanbod, maar voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen

Passende advisering
U mag van De Alblasserwaardsche verwachten dat we u een passend advies en een juiste oplossing bieden die gebaseerd zijn op uw behoefte en risico’s. Dit doen wij tegen een marktconforme prijs/kwaliteit-verhouding. In de meeste gevallen geven wij een productadvies. Bij productadvies is het advies gebaseerd op het product dat bij uw behoefte aansluit. In een beperkt aantal gevallen geven wij een integraal advies, waarbij meerdere productoplossingen overwogen worden.

Verzekeringsmaatschappijen waarmee we veel zaken doen zijn:
– Klaverblad
– Voogd en Voogd
– Reaal Verzekeringen
– ASR groep

Wij zijn niet gebonden om uitsluitend voor één van de genoemde verzekeringsmaatschappijen te bemiddelen, maar kunnen ook uitwijken naar andere verzekeraars. Onze medewerkers ontvangen een vast salaris. Zij krijgen geen bonus afhankelijk van (verkoop)resultaten.

Lees alles over onze dienstverlening in dit Dienstverleningsdocument

Lees alles over ons service abonnement bedrijfsverzekeringen