Pensioen adviseur Gorinchem

Uw pensioenadviseur Gorinchem bewaakt de waarde van uw pensioen

Voor veel mensen is het langzamerhand duidelijk geworden, dat een goed en waardevast pensioen in de meeste gevallen geen vanzelfsprekendheid meer is. Bij veel grote pensioenfondsen is het zelfs zo, dat vanwege de dekkingsgraad de hoogte van de pensioenuitkeringen zelfs verlaagd wordt. En om te voorkomen, dat dit in de toekomst ook u of uw werknemers te wachten staat wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van de kennis en expertise van de ervaren pensioenadviseur Gorinchem van de Alblasserwaardsche. Onze onafhankelijke pensioenadviseur Gorinchem is een expert op het gebied van pensioenen. Hij kent alle regelingen en de voor- en nadelen die iedere regeling met zich meebrengt.

Onze pensioenadviseur Gorinchem levert uitsluitend maatwerk pensioenen

Vast staat, dat het samenstellen van een uitgebalanceerd pensioen uitermate complex is. Onze ervaren pensioenadviseur Gorinchem gaat dan ook zorgvuldig te werk. Er wordt een uitvoerig gesprek met u of vertegenwoordigers van uw bedrijf gehouden waarin alle aspecten die van belang zijn voor het samenstellen van een pensioen aan de orde komen. Zoals, kiest u voor een risicovolle of conservatieve opbouw van uw pensioen? Op basis van de verkregen informatie gaat onze ervaren pensioenadviseur in Gorinchem voor u aan de slag. Hij zal met maatwerk voorstellen komen die volledig aansluiten bij uw belangen. Hierin worden alle pensioenaanbieders meegenomen, omdat de Alblasserwaardsche onafhankelijk is en geen onderdeel uitmaakt van een overkoepelende organisatie.

Uw pensioenadviseur Gorinchem signaleert kansen en bedreigingen

Nadat een maatwerk pensioen voor u of uw bedrijf is opgestart blijft onze pensioenadviseur uw belangen periodiek bewaken. En zal hij signaleren wanneer nieuwe fiscale kansen zich voortdoen dan wel wanneer er onverhoopt een pensioengat dreigt te ontstaan. Wij willen graag dat u of uw medewerkers straks kunnen genieten van een goed en bij voorkeur waardevast pensioen. Raadpleeg voor een vrijblijvend gesprek over pensioenen of meer informatie de rubriek contact.

Cathelijne Faivre