Onafhankelijke verzekeringsadviseur Gorinchem

De Alblasserwaardsche dé onafhankelijke verzekeringsadviseur Gorinchem

De onafhankelijke verzekeringsadviseur de Alblasserwaardsche is al meer dan 20 jaar een begrip in de Alblasserwaard op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen en pensioenverzekeringen. Sinds mei 2012 is ons assurantiekantoor gevestigd in een nieuw kantoorpand aan de Techniekweg 15 te Gorinchem. Wanneer u als particulier woonachtig of als MKB bedrijf gevestigd bent in Gorinchem en op zoek bent naar een onafhankelijke verzekeringsadviseur in de regio Gorinchem dan bevelen wij onze financiële dienstverlening van harte aan.

De Alblasserwaardsche voor ervaring, kennis en vakmanschap

Bij de Alblasserwaardsche, dé onafhankelijke verzekeringsadviseur Gorinchem, staan uw wensen nadrukkelijk centraal. Onze ervaren specialisten werken bij voorkeur volgens het ‘ouderwetse principe’, dat wij voor een eerste kennismaking bij u op ‘visite’ komen om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Op basis van dit kennismaking- annex inventarisatiegesprek zullen wij u, indien gewenst, een onafhankelijk voorstel doen. Geeft u er de voorkeur aan om dit kennismakingsgesprek bij ons op kantoor te houden is dat geen enkel probleem. Ons kantoor heeft een open karakter. U bent tijdens kantooruren te allen tijde van harte welkom en kunt dan direct kennismaken met collega’s die, wellicht in de naaste toekomst, uw belangen zullen behartigen.

De allround en onafhankelijke verzekeringsadviseur voor de regio Gorinchem

Particulieren en MKB bedrijven die woonachtig zijn in de Alblasserwaard en Gorinchem zijn van harte welkom voor schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenen en employee benefit programma’s bij de Alblasserwaardsche, dé onafhankelijke verzekeringsadviseur voor Gorinchem en de Alblasserwaard. Onze ervaren specialisten zijn u graag van dienst. Raadpleeg voor een vrijblijvende offerte of meer informatie de rubriek contact.

Cathelijne Faivre