Tussenpersoon verzekering Gorinchem

Tussenpersoon verzekering Gorinchem | Alblasserwaardsche.nl

Onafhankelijk tussenpersoon verzekering Gorinchem

Wanneer u als particulier of MKB bedrijf op zoek bent naar een tussenpersoon verzekering Gorinchem, die volstrekt onafhankelijk en geen regiokantoor is van een grote verzekering maatschappij als Univé of Nationale Nederlanden, kies dan voor het vakmanschap van assurantiekantoor de Alblasserwaardsche. De Alblasserwaardsche biedt al meer dan 20 jaar met veel succes financiële diensten aan particulieren en bedrijven in de Alblasserwaard aan. Sinds de verhuizing naar een nieuw kantoorpand aan de Techniekweg 15 te Gorinchem kunt u als tussenpersoon verzekering Gorinchem ook voor de Alblasserwaardsche kiezen. Bij ons kunt u er zeker van zijn, dat uw wensen centraal staan en dat u geen ‘gekleurde’ verzekering pakketten krijgt aangeboden.

Bij de Alblasserwaardsche staat persoonlijk contact centraal

Onder de tussenpersonen verzekering Gorinchem is de Alblasserwaardsche een vreemde eend in de spreekwoordelijke bijt. Wanneer u namelijk voor ons kiest als tussenpersoon verzekering Gorinchem zult u ervaren dat persoonlijk contact voor ons de basis is om voor u te mogen werken. Wij zijn de mening toegedaan dat uitsluitend op basis van een goed persoonlijk contact u het juiste verzekeringspakket krijgt aangeboden en dat u niet onder- dan wel oververzekerd bent. Vooral dat laatste komt steeds meer voor, omdat bij de grote verzekeraars men als klant steeds vaker zelf de verzekeringspolis moet aanvragen. Als onafhankelijke tussenpersoon verzekering Gorinchem gaan wij er voor, dat u als klant dit niet overkomt. Want waarom zou u ergens dubbel voor verzekerd zijn?

Kies voor een onafhankelijke tussenpersoon verzekering Gorinchem Alblasserwaard

De Alblasserwaardsche is al meer dan 20 jaar een onafhankelijke tussenpersoon op het gebied van financiële dienstverlening en een begrip bij veel particulieren en bedrijven in de Alblasserwaard. Na de verhuizing van ons kantoor naar Gorinchem hopen wij met onze ‘ouderwetse’ persoonlijke aanpak ook veel nieuwe particuliere en zakelijke relaties te mogen verwelkomen. Raadpleeg voor een vrijblijvende offerte of informatie de rubriek contact.

Cathelijne Faivre