Levensverzekering Gorinchem

De Alblasserwaardsche voor een maatwerk levensverzekering Gorinchem

Het zal u wellicht verrassen maar In veel gevallen worden er levensverzekeringen afgesloten die geen maatwerk zijn. Ze worden vaak ‘opgedrongen’ wanneer men een grote lening of hypotheek wil afsluiten (risico verzekering) dan wel wordt er niet goed in kaart gebracht wat de gevolgen voor u als verzekeringsnemer zijn. Slechts een relatief klein percentage van de agesloten levensverzekeringen is maatwerk. Wanneer u een levensverzekering in Gorinchem wilt afsluiten en u hiervoor door een van de ervaren levensverzekering specialisten van de Alblasserwaardsche laat voorlichten zult u ervaren, dat men hier totaal anders te werk gaat. Bij de Alblasserwaardsche staat u als klant volledig centraal en wordt er nadrukkelijk gekeken naar uw huidige situatie en de te verwachten situatie op de middellange termijn. Wanneer daar duidelijkheid over is zal pas gesproken worden over de soorten levensverzekeringen die er mogelijk zijn.

Soorten levensverzekeringen bij de Alblasserwaardsche Gorinchem

Wanneer u een levensverzekering bij de Alblasserwaardsche Gorinchem afsluit gaat u een verplichting aan voor de lange termijn. Het is dus van belang dat alles duidelijk in kaart wordt gebracht en de risico’s tot een minimum worden beperkt. We moeten er voor zorgen dat u voor de juiste maatwerk levensverzekering kiest. Er zijn drie hoofdvormen levensverzekeringen. U kunt kiezen voor de spaarverzekering, de overlijdensrisicoverzekering of een gemengde verzekering (een combinatie tussen een spaar- en risicoverzekering). Welke levensverzekering het beste bij u past hangt volledig van uw huidige en te verwachten privé-situatie af. Wij zijn u graag van dienst om dit voor u in kaart te brengen. Omdat wij volstrekt onafhankelijk zijn kunnen wij op basis van uw privé-situatie voor u de levensverzekering samenstellen die perfect bij u past.

De Alblasserwaardsche is een onafhankelijke financiële dienstverlener

De Alblasserwaardsche is al meer dan 20 jaar op het gebied van schadeverzekeringen en levensverzekeringen een begrip bij veel particulieren en bedrijven in de Alblasserwaard en Gorinchem. Na de verhuizing van ons assurantiekantoor naar Gorinchem hopen wij met onze ‘ouderwetse’ persoonlijke aanpak ook veel nieuwe particuliere en zakelijke relaties te mogen verwelkomen uit Gorinchem. Raadpleeg voor een vrijblijvende offerte of informatie over levensverzekeringen in Gorinchem de rubriek contact.

Cathelijne Faivre