Verzekeringsadviseur Gorinchem

Verzekeringsadviseur Gorinchem | Alblasserwaardsche.nl

Al meer dan 20 jaar de onafhankelijke verzekeringsadviseur Gorinchem

Wanneer u op zoekt ben naar een verzekeringsadviseur in Gorinchem, dan kunt u kiezen uit een beperkt aantal assurantiekantoren. Van deze assurantiekantoren Gorinchem zijn de meesten verbonden aan een verzekeringsmaatschappij. U moet dan denken aan Univé en Nationale Nederlanden. Daar is op zichzelf natuurlijk niets mis mee, maar het gevaar bestaat bij het aanvragen van een verzekering bij een hieraan verbonden verzekeringsadviseur Gorinchem, dat u een ‘gekleurd’ voorstel zult krijgen. Wanneer u dat risico wilt lopen bent u natuurlijk vrij om hiervoor te kiezen. U kunt ook bewust kiezen voor een volstrekt onafhankelijke verzekeringsadviseur Gorinchem als de Alblasserwaardsche. Het grote voordeel hiervan is dat men geen rekening hoeft te houden met de verzekeringsmaatschappij waaraan men verbonden is, maar dat uw wensen en behoeften centraal staan.

Enkele voordelen van de onafhankelijke verzekeringsadviseur Gorinchem

Waar andere verzekeringsadviseurs Gorinchem ‘stoppen’ met hun dienstverlening gaan de ervaren specialisten van de Alblasserwaardsche verder. Dankzij onze servicegerichte en persoonlijke aanpak weten we exact wat uw wensen en behoeften zijn. Een ‘ouderwets’ kennismakingsgesprek bij u thuis of bij ons op kantoor hoort tot de standaard dienstverlening. Om deze reden zijn wij in staat, om aan u het beste maatschappij onafhankelijke voorstel te kunnen presenteren. En dat laatste levert nog wel eens verrassende kostenbesparingen op.

Uw verzekeringsadviseur Gorinchem is altijd uitstekend bereikbaar

De mensen van de Alblasserwaardsche zijn uitstekend bereikbaar. Wij werken bewust niet met een callcenter. Wanneer u ons belt, krijgt u ons vrijwel direct aan de lijn en wordt u in contact gebracht met uw contactpersoon bij de Alblasserwaardsche. Wilt u liever bij ons kantoor aan de Techniekweg 15 te Gorinchem langskomen? Dan bent u tijdens kantooruren zonder afspraak van harte welkom. De koffie staat voor u klaar.

Cathelijne Faivre