Kortlopende reisverzekering

Via onderstaand formulier geeft u eenvoudig een offerte voor een kortlopende reisverzekering aanvragen.

Wij zullen deze aanvraag de eerstvolgende werkdag in behandeling nemen.

 • DD dash MM dash JJJJ
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 10 in.
 • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 10 in.
 • Onder Europa vallen alle Europese landen alsmede de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet Europese landen aan de Middellandse Zee..
  Met deze dekking worden alle medische noodzakelijke kosten vergoed die u in het buitenland maakt en die niet door uw zorgverzekeraar worden gedekt.
  Voor de meeste maatschappijen is het uitsluitend mogelijk Medische Kosten te verzekeren als de te verzekeren personen een Nederlandse Ziektekostenverzekering hebben.
  Met deze dekking wordt bij overlijden of blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval een vaste uitkering uitgekeerd.
  Met deze dekking verzekert u voorwerpen, kostbaarheden en reisdocumenten. Voor sommige artikelen geldt een maximum bedrag.
  Met deze dekking verhoogt u het verzekerd bedrag voor uw sportuitrusting. Deze dekking geldt aanvullend op de dekking voor Bagage.
  Als u de vakantie moet afzeggen of noodgedwongen moet afbreken, dan vergoedt deze dekking de kosten die daardoor worden gemaakt. Er moet wel sprake zijn van een in de polisvoorwaarden genoemde gebeurtenis. De dekking vergoedt ook de niet gebruikte reisdagen en vertrek- of aankomstvertraging.
 • Boekingsdatum: Reissom: Aantal huisdieren:
  De premies zijn gebaseerd op administratieve en commerciƫle werkzaamheden. Voor overige werkzaamheden kan het zijn dat er een risicotoeslag wordt berekend
  Kiest u voor deze dekking dan zijn de kosten van verhaal-, straf- en contractrechtsbijstand verzekerd en worden waarborgsommen voorgeschoten.
  Een samengestelde reis is een reis die bestaat uit los geboekte onderdelen, zoals bijvoorbeeld vlucht, hotel en huurauto. Wanneer een onderdeel van deze reis uitvalt, heeft u daarvoor dekking met deze aanvulling op uw kortlopende annuleringsverzekering. De annulerings- of omboekkosten worden dan vergoed. Zo heeft u toch de mogelijkheid uw reis voort te zetten.
  Met deze dekking worden de kosten vergoed van vervangend verblijf ten gevolge van uitval van het verblijf. Voor uitgebreidere details kunt u de polisvoorwaarden raadplegen.
 • DD dash MM dash JJJJ

Het is niet verplicht om bij het boeken van de reis meteen een reis- en/ofĀ annuleringsverzekeringĀ af teĀ sluiten. EenĀ reisverzekeringĀ kun je tot een dag voor vertrek nogĀ afsluiten. EenĀ annuleringsverzekering afsluiten moetĀ binnen 7 of 14 dagen na het boeken van de reis, afhankelijk van de voorwaarden van de verzekeraar