Voordelig verzekeren

Heeft u al nagedacht over een voordelige bedrijfsverzekering? Als u zelfstandig ondernemer bent, is de kans groot dat u er minstens één nodig heeft. Stelt u zich voor dat uw voorraad beschadigd raakt of uw medewerker uit de running is door ziekte. U wilt wel een verzekering nemen, maar er niet teveel aan kwijt zijn. Daarom is de Alblasserwaardsche er voor u.

Pakket op maat

Er zijn veel verschillende verzekeringen en u zult ze niet allemaal nodig hebben. Wij begrijpen dat het grote aanbod u weinig overzicht biedt en dat het ook niet altijd duidelijk is welke u wel of niet moet nemen. Om zoveel mogelijk kosten te besparen, raden wij u vooral aan om geen verzekeringen af te sluiten die u niet nodig heeft. Maar welke zijn dit? De Alblasserwaardsche komt graag naast u staan en helpt u aan de verzekeringen die u wél nodig heeft. De rest laten wij links liggen. Dit noemen we een pakket op maat. Omdat elke ondernemer anders is en zijn geld in de onderneming zelf wil investeren!

Persoonlijk contact

Bij de Alblasserwaardsche kiezen wij voor persoonlijk contact. Onze specialisten zijn altijd voor u bereikbaar, zodat we u, naast een pakket op maat, ook advies op maat kunnen geven. Op die manier loopt u zo min mogelijk risico en geeft u geen overbodige geld uit.

Wij willen u graag beter leren kennen en bieden u vrijblijvend een gesprek en een controle aan. Hier kijken we dan of alles goed geregeld is met uw verzekeringen!

Cathelijne Faivre