Zorgeloos ondernemen

Ondernemen is risico nemen. Het is een ontzettend spannend avontuur, waarbij helaas ook dingen mis kunnen gaan. Uw voorraad raakt beschadigd, een klant is niet tevreden met het product of uw praktijk brandt af. Er kunnen veel dingen gebeuren waar u van tevoren geen rekening mee heeft gehouden. De Alblasserwaardsche wil graag dat u zorgeloos kunt ondernemen, dus wij helpen u graag met uw bedrijfsverzekeringen.

Pakket op maat

Bent u ondernemer en ziet u door de bomen het bos niet meer als het gaat over het verzekeringsaanbod? U zult niet alle verzekeringen nodig hebben: als ZZP’er heeft u vast geen behoefte aan een grote wagenparkverzekering, maar kunt u een aansprakelijkheidsverzekering wel gebruiken. De Alblasserwaardsche, gevestigd in Gorinchem, kijkt graag met u mee en maakt een pakket op maat!

Persoonlijk contact

Wij geven u het advies dat het beste bij uw onderneming past. Op deze manier bespaart u kosten en loopt u zo min mogelijk risico. De specialisten van De Alblasserwaardsche staan altijd voor u klaar: zowel voor als na het afsluiten van uw bedrijfsverzekeringen.

Wij maken graag kennis met u en uw onderneming. Om u een warm welkom te geven, kijken wij vrijblijvend of u alle verzekeringen goed geregeld heeft. En als wij potentiële verbetering vinden, geven wij u advies op maat.

Cathelijne Faivre